Mijn mede-coaches

Rosa

Deze stevige Haflinger merrie is geboren op 6-6-1995. Ik kocht haar toen ze 11 jaar oud was. Ik was direct verliefd op haar karakter, haar bouw en haar mooie ogen. 

 Tessa

Deze elegante Welsch K merrie is geboren op28-4-1992. Ik had al een tijdje een plekje in mijn hart voor haar en toen ik haar kon kopen twijfelde ik geen moment. Die witte vacht, dat mooie hoofdje, dat prachtige karakter van haar. 

Natural Horsemanship 

Ik ben een groot fan van Natural Horsemanship (NH). Dit houdt in dat ik zoveel als mogelijk kijk naar de natuurlijke behoeftes van het paard. Dus niet in een stal zetten maar 24 uur per dag buiten(ze hebben wel een schuilstal), geen dekens in de winter en 'luisteren' naar waar het paard behoefte aan heeft. Verder gebruik ik geen bit, sporen of zweep om mee te slaan. Het paard iets aanleren gebeurd op een positieve manier zonder dwang, agressie of intimidatie.

Mijn paarden zijn niet getraind om te coachen. Elk paard dat op en top paard kan en mag zijn is geschikt als coachpaard. Waarom? Omdat een paard Gewoon Paard is en daar niets speciaals voor hoeft te doen.