Wie ben ik

Natasja ter Meulen

 Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik 'iets met mensen of iets met dieren' wilde gaan doen. Je brood verdienen met 'iets met dieren' is niet makkelijk. Ik ging dus werken met mensen. Eerst werd ik groepsleidster (kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, internaat), maar het één op één werken met mensen vond ik ook erg leuk. Ik ben daarom daarna maatschappelijk werker geworden. Ik heb nu een baan op een VMBO-school waar ik jongeren begeleid met de meest uiteenlopende hulpvragen (pesten, problemen thuis, weinig zelfvertrouwen, enz). Het 'iets met dieren' bleef kriebelen. Dieren hebben in mijn leven altijd een  grote rol gespeeld en ik ben altijd omringd geweest door dieren. Ik ben er van overtuigd dat dieren een grote, waardevolle aanvulling zijn op het leven van een mens. 

Zoekend naar 'iets met mensen én met dieren' kwam ik terecht bij de opleiding Paardencoach die ik in 2013 met succes heb afgerond. Met veel plezier coach ik mensen die op deze unieke wijze aan zichzelf willen werken. Meer informatie hierover vind je onder het kopje "Wat is coachen met paarden".